Zilversessies breiden uit met nieuwe reeks

Zilversessies breiden uit met nieuwe reeks

Stad Oostende beweegt er op los met een nieuwe reeks beweegoefeningen voor senioren. Kom samen genieten en bewegen tijdens de Zilversessies 2.0!

Oostende zit niet stil! Wegens het grote succes breiden de beweegsessies voor senioren uit!

Nu voorziet de Stad een tweede reeks gratis beweegoefeningen voor senioren, de zgn. Zilversessies 2.0, in zaal Albert Milh (Koninklijke Stallingen, Kaïrostraat 91). Vanaf vrijdag 18 oktober kan je hier elke vrijdagmorgen terecht om mee te genieten van de beweegoefeningen en van het gezellig samenzijn en dit telkens van 09.30 uur tot 11.00 uur.

Ben je op zoek naar wat beweging en een leuke babbel? Project SAIL maakt de benen en de tongen los met de Zilversessies!

Voortaan kan je ook elke vrijdagmorgen genieten van een groepswandeling met oefeningen. Kom samen met onze beweegcoach mee stappen en bewegen. Bij slecht weer voorzien wij een oefensessie binnen.

Bewegen in groep brengt veel voordelen met zich mee: je voelt je fitter en beter in je vel én je leert nieuwe mensen en de Stad kennen.

Kom zeker eens langs en beleef een actieve voormiddag in aangenaam gezelschap

Vergeet ook zeker jouw UiTPas niet!

Waar? Turnzaal Albert Milh, Koninklijke Stallingen, Kaïrostraat 91

Wanneer? Elke vrijdag van 09.30 tot 11.00 uur. We verzamelen om 09.15 uur.

 

Tot dan!

Gepubliceerd op donderdag 17 oktober 2019 18.08 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.