Aankoopsysteem parkeerkaart voor aannemers vereenvoudigd

Aannemers die aan het werk zijn in een betalende parkeerzone in Oostende kunnen bij Streeteo terecht voor een tijdelijke parkeerkaart. Zo hoeven ze geen parkeertickets aan te kopen. Het aanvraagsysteem voor deze parkeerkaart was complex en werd nu - op vraag van Stad Oostende - vereenvoudigd.

De aannemers die werken moeten uitvoeren in een betalende parkeerzone van Oostende kunnen momenteel aannemerskaarten aankopen in de parkeerwinkel van Streeteo. Zo kunnen ze ongestoord hun werk uitvoeren en hoeven ze geen rekening te houden met de aankoop van parkeertickets. Aannemers maken daarom graag gebruik van deze mogelijkheid. Alleen verloopt het aankoopsysteem van een dagkaart niet altijd van een leien dakje. Op vraag van Stad Oostende wordt het systeem van de dagkaart eenvoudiger en dus klantvriendelijker voor de aannemers.

Oostende ondernemingsvriendelijke stad

De aannemers die veel gebruik maken van een dagkaart, weten vaak pas de dag voordien welke werken ze moeten uitvoeren. Doordat men de dagkaarten moet aankopen in de parkeerwinkel van Streeteo wordt er ontzettend veel kostbare tijd verloren. Streeteo biedt daarom vanaf vandaag de mogelijkheid aan aannemers om verschillende blanco dagkaarten in 1 keer aan te kopen.

De aannemers zelf, maar ook het kenteken van de wagen moet gekend en geregistreerd zijn bij Streeteo. Het tarief van de kaart en de dagen waarop de kaart geldig kan gebruikt worden, blijven hetzelfde. Bij doorschrapping van de datum of de nummerplaat is de kaart niet meer geldig.

Meer info bij Streeteo Oostende.

Gepubliceerd op woensdag 14 april 2021 0.00 u.