Aanvragen ophaling grof huisvuil even niet mogelijk

Omdat steeds meer mensen een aanvraag indienen om grof huisvuil op te halen, last de ophaaldienst vanaf 4 juli 2019 even een pauze in om alle openstaande aanvragen te verwerken. Vanaf 3 september 2019 kan je terug een aanvraag indienen.

Het Stadsbestuur streeft naar een nette stad voor al haar inwoners. Daarom biedt de Stad haar inwoners heel wat mogelijkheden aan om afval te recycleren. Een voorbeeld daarvan is de gratis ophaling van grof huisvuil. Omdat steeds meer mensen de weg vinden naar deze service, last de ophaaldienst vanaf 4 juli 2019 even een pauze in om alle openstaande aanvragen weg te werken. Vanaf 3 september 2019 kan je opnieuw een aanvraag voor grof huisvuil indienen.   

Tijdens deze periode kan je steeds met het grof huisvuil terecht in de containerparken in de Vuurtorenwijk (Nieuwewerfkaai) en in Zandvoorde (Hooggeleedstraat).

Gaat het om herbruikbare spullen? Overweeg dan zeker de Kringwinkel. Herbruikbare goederen kan je in de Kringwinkel zelf aanbieden of je kan ze bij je thuis laten ophalen.

Gepubliceerd op woensdag 19 juni 2019 16.37 u.