Adreswijziging voor burgers met een andere nationaliteit

Hoofdthemas

Wijzig je adres digitaal of maak een afspraak

Stap 1:
(Het betreft een adreswijziging voor niet-Belgen die reeds ingeschreven zijn/zijn geweest in het wachtregister of vreemdelingenregister en reeds een verblijfplaats hebben in België.)

Optie 1: Wijzig je adres online

Online adreswijziging

Optie 2: maak een afspraak om je adres te wijzigen

Adreswijziging voor burgers met een andere nationaliteit

Stap 2: de wijkagent komt langs

Stap 3: maak een afspraak om je elektronische verblijfskaart te laten aanpassen.

Adres wijzigen op verblijfskaart

 

Bekijk ook

Nieuwe inwoner in Oostende? Wegwijs worden in onze dienstverlening dat lees je hier https://www.oostende.be/nieuwe-inwoners.

Ga je verhuizen en moet je een verhuiswagen of verhuislift kwijt op het voetpad, het fietspad, een parkeervak of de rijbaan?
Hiervoor heb je een toelating voor 'inname openbaar domein' van de stad Oostende nodig. Meer informatie lees je op www.oostende.be/verhuizen

Ben je een gelukkige eigenaar van een kwispelende viervoeter? Surf dan snel naar www.oostende.be/honden. Op deze pagina leer je wat je wel en niet mag met je hond. 

Moet je verbouwen en moet er een container voor de deur worden geplaatst? Vergeet dan niet om een vergunning aan te vragen bij de dienst Handhaving en Toezicht. Meer informatie vind je op www.oostende.be/bezettenopenbaardomein

Denk ook aan verwijzingen naar ander te contacteren instanties zoals: streeteo + bewonerskaart, verzekeringsmaatschappijen, abonnementsdiensten, secretariaten van verenigingen.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.