Affiche Zilverrock bekend

Dit jaar vindt Zilverrock plaats op maandag 16 maart 2020 in Kursaal Oostende. Ook deze keer zullen enkele topartiesten naar de Stad aan Zee afzakken om senioren een onvergetelijke dag te laten beleven. De voorverkoop start op maandag 17 februari 2020.

Zilverrock is het grootste muziekfestival voor senioren in de regio. Iconisch duo van de Ostendsche Revue, Robert Duyck (Tjeppen) en Patrick Dupon (Pulle) zullen het evenement presenteren. 

De deuren openen om 13.00 uur en om 14.00 uur start de show. Het programma ziet er als volgt uit:

Zanger Didier
Zijn muzikale carrière begon in 1989 met soundmixwedstrijden en in 1990 hij behaalde de tweede plaats op het kampioenschap van België met het lied 'Mijn leven' van wijlen Ron Davis. Zijn repertoire bestaat vooral uit liedjes van Dean Martin, Frank Sinatra, Tom Jones en Engelbert Humperdinck.

Garry Hagger
Garry Hagger is een echte ambiancemaker die er telkens in slaagt zijn publiek helemaal mee te krijgen! Iedereen kent zijn klassiekers zoals 'Het Allermooiste', maar ook zijn recentere hits zoals ‘Piranha’ en ‘Besame mucho’ zorgen voor de nodige ambiance.

Musiquette met gastoptreden van Andrei Lugovski
Een prachtige selectie van onsterfelijke muziek…. Een greep uit het zeer grote repertoire: Die Lustige Witwe, Tiger Rag, FrouFrou, Summertime, L’âme des poêtes, Blaze Away, La Vita è bella, La Bohème, Chianti lied en nog veel meer. Behalve het instrumentale programma kan je tijdens het concert kennismaken met een aantal prachtige solisten: Ann De Winter, Harry Hendrickx, Kris Struyven en de speciale gast: Andrei Lugovski.

Tickets zijn verkrijgbaar in CC De Grote Post op maandag 17 februari 2020 vanaf 10.00 uur. Op andere dagen kan je elke werkdag (en zaterdag) tussen 14.00 en 18.00 uur terecht in het UiTloket van CC De Grote Post. Een ticket kost voor Oostendenaars 6 euro. Niet-Oostendenaars betalen 12 euro. Mensen met een UiTPas-kansentarief betalen 1,20 euro (20% van 6 euro). 

Al deze prijzen zijn exclusief 1 euro handelingskost.

Let op! Door een foutieve berekening staat een verkeerd bedrag vermeld bij het UITPastarief in De Grote Klok en het UiTmagazine. Het correcte bedrag van de tickets is 1,20 euro (= 20% van de normale prijs)!

 

Gepubliceerd op dinsdag 4 februari 2020 10.44 u.