Werken Alfons Pieterslaan: Verkeersmaatregelen

Op 6 mei startten ingrijpende werken aan het schoolgebouw van Sint-Jozef Petrus & Paulus (Alfons Pieterslaan 21). Om alles vlot en veilig te laten verlopen, wordt de Alfons Pieterslaan tussen de Ieperstraat en de Leon Spilliaertstraat een éénrichtingsstraat van 6 mei 2024 tot 1 december 2025.

Verkeersmaatregelen

Het verkeer richting Petit Paris blijft mogelijk. Plaatselijk verkeer, richting Centrum, blijft mogelijk tot aan de Romestraat/Leon Spilliaertstraat of kan de omleiding voor de Lijnbussen volgen via de Torhoutsesteenweg - Leopold I-Plein - Van Iseghemlaan – Koningsstraat - Leopold II-laan. 

Er is ook plaatselijk parkeerverbod. Voor fietsers en bromfietsers blijft tweerichtingsverkeer mogelijk.  

Alle handelszaken blijven steeds bereikbaar.

Doorgang voetgangers

Het trottoir ter hoogte van Alfons Pieterslaan 21 wordt afgesloten. We voorzien een veilige doorgang op de rijweg voor de gebruikers van het trottoir met behulp van een afgesloten doorgang.

Signalisatie

We plaatsen alle signalisatie op maandag 6 mei 2024. Om de hinder zo kort mogelijk te houden, zal dat gebeuren tussen 04.00 en 07.00 uur ’s morgens.  Binnen deze uren zal de Alfons Pieterslaan, tussen de Rogierlaan en de Kanunnik Dr. Louis Colensstraat in beide richtingen afgesloten zijn.

Omleiding bussen De Lijn

Bekijk hier de omleiding voor de bussen van De Lijn.

Routes De Lijn.pdf3 Mb(pdf)

Afgesloten in beide richtingen tijdens sloopwerken

Opgelet, van 3 tot en met 16 juni 2024 worden de rijstroken in beide richtingen afgesloten tijdens het uitvoeren van de sloopwerken. De doorgang voor fietsers en bromfietsers blijft wel verzekerd in beide richtingen.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd. 

Voor alle vragen en problemen kun je terecht bij de dienst Vergunningen, bouwwerven@oostende.be of T 059 25 80 70

Gepubliceerd op maandag 29 april 2024 0.00 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.