Antenne - Sociale kruidenier

Antenne - Sociale kruidenier

Hoofdthemas

Antenne is de sociale kruidenier van Stad Oostende.

Oostendenaars met een laag inkomen kunnen na doorverwijzing bij Antenne terecht voor een betaalbaar basisaanbod aan voedsel en verzorgingsproducten, in combinatie met circulaire voedseloverschotten.

Antenne is vooral ook veel meer dan een winkel, het is een ontmoetingsplaats voor klanten, vrijwilligers, sociale partners en nog ruimer bewoners van Oostende. Een plek waar wordt ingezet op nieuwe en duurzame sociale netwerken.

Antenne brengt ook diverse groepen mensen samen die vanuit gemeenschappelijke doelen en noden projecten ontwikkelen rond een meer solidaire gemeenschap. Elk individu telt mee! Dit vertaalt zich in een diverse vrijwilligersploeg die er mee voor zorgt dat Antenne draait.

Er zijn samenwerkingen met verschillende partners die een aanbod creĆ«ren op maat van de bezoekers en een keukenwerking waarin mensen sociaal aan de slag gaan met voedseloverschotten.

Hoe kan je bij ons terecht?

Torhoutsesteenweg  291
8400 Oostende
T 059 59 11 99
E antenne@oostende.be

Bekijk onze folder826,8 Kb(pdf)

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.