AutOostende: allereerste virtuele autobeurs!

Onder de noemer 'AutOostende' pakken Stad Oostende en het Economisch Huis op 22, 23 en 24 januari 2021 als eerste stad in de Benelux uit met een virtuele beurs.

Om de autosector te ondersteunen (onder meer door het wegvallen van het autosalon in Brussel) organiseert het Economisch Huis Oostende met ‘AutOostende’ een volwaardige, virtuele beurs met een unieke balans tussen een digitale wereld en de normale fysieke beleving. Je kan live via een chattool vragen stellen aan de autohandelaars, er zal een mogelijkheid zijn om testritten te boeken, afspraken in te plannen, catalogussen in te kijken, filmpjes te bekijken en zelfs offertes aan te vragen. Naast een groot aantal automerken en vespa’s zal er ook een stand met mobilhomes aanwezig zijn.

Tijdens AutoOostende staan duurzame wagens extra in de kijker en voeren de Oostendse autohandelaars elk afzonderlijk promotie via een overkoepelend online platform. Op die manier wordt de lokale autohandel onder de aandacht gebracht.

AutoOostende is helemaal gratis maar online registreren, vanaf 8 januari 2021, is verplicht. Na de registratie op het online platform www.autoostende.be zullen de geïnteresseerden een link toegestuurd krijgen waarmee ze in het weekend van 22 januari 2021 online kunnen inloggen op de beurs.

Tot slot zal er op de beurs ook een virtuele foodtruck aanwezig zijn waar bezoekers take-away kunnen bestellen om thuis van te genieten terwijl ze het autosalon bezoeken.

Meer info en het volledige programma vind je binnenkort op www.autoostende.be

Gepubliceerd op woensdag 30 december 2020 15.30 u.