Babbelbanken Dementievriendelijk Oostende

Elk jaar tijdens de week van de dementie in september brengt Stad Oostende samen met een aantal andere partners het thema dementie onder de aandacht. 

Zo kun je nog tot eind dit jaar op een van de Babbelbanken Dementievriendelijk Oostende luisteren naar de podcasts van Koerier Souvenir, een productie van Alzheimer Liga Vlaanderen vzw en Demiclowns vzw, in samenwerking met House of Media.

Deze unieke podcasts nemen je mee op een emotionele rollercoaster, terwijl voorwerpen van mensen met dementie worden vervoerd naar een nieuwe bestemming. Ondertussen worden er hilarische en inspirerende verhalen onthuld. In de podcasts gaan we niet gewoon praten over dementie, we laten je het gewoon ervaren! We hebben zes afleveringen vol met schatten voor jou in petto – een ouderwetse radio, een schattig hummeltje, een onverwoestbare thermos, een klassieke vulpen, een stoer zakmes en een keukenshort waar je je vingers bij kan aflikken.

Beluister hier de eerste aflevering!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.