Kosteloze begeleiding via Energiehuis Oostende

Kosteloze begeleiding van de projectleider renovatie appartementen

In functie van mankracht en budget heeft Energiehuis Oostende de mogelijkheid om volgende renovaties van appartementsgebouwen op te volgen:

Voor een appartementsgebouw vanaf 15 wooneenheden

Energiehuis Oostende neemt deel aan het Europese project CondoReno, onder leiding van de Technische Universiteit van Delft, dat tot doel heeft de dienstverlening aan bewoners en mede-eigenaars van appartementsgebouwen te verhogen.

Tijdens dit evaluatieproject ondersteunt Energiehuis Oostende 20 VME’s die een renovatiemasterplan laten opmaken voor het appartemensgebouw, met kosteloze begeleiding door de projectleider renovatie appartementen.

We hanteren hier het “first come first served” principe.

Voor een appartementsgebouw met minder dan 15 wooneenheden

Ook de appartementsgebouwen met minder dan 15 wooneenheden kunnen rekenen op Energiehuis Oostende.

Energiehuis Oostende ondersteunt 20 VME’s die een renovatiemasterplan laten opmaken voor het appartementsgebouw, met kosteloze begeleiding door de projectleider renovatie appartementen.

We hanteren hier het “first come first served” principe.

Wat mag je verwachten van de projectleider renovatie appartementen?

Als syndicus, eigenaar, of VME kan je ook beroep doen op Energiehuis Oostende.

De projectleider renovatie appartementen van Energiehuis Oostende kan waardevol advies en ondersteuning verstrekken van voorbereiding tot opmaak en oplevering van het renovatiemasterplan.

De projectleider renovatie appartementen is het aanspreekpunt voor het projectteam en de syndicus.

De projectleider renovatie appartementen ondersteunt hen doorheen het begeleidingstraject en geeft hierbij bijzondere aandacht aan goede samenwerking, heldere communicatie naar mede-eigenaars en draagvlak voor de renovatie binnen de VME.

De projectleider renovatie appartementen interpreteert mee de resultaten van het studiebureau, zoals het meerjarenonderhoudsplan en het duurzaam renovatiescenario. Hij verstrekt neutraal advies op het renovatiemasterplan en de voorgestelde scenario’s.

De projectleider renovatie appartementen biedt hulp bij het aanvragen van de (VEKA-)subsidie voor de opmaak van een renovatiemasterplan (vanaf 15 wooneenheden) of de tegemoetkoming van Energiehuis Oostende (minder dan 15 wooneenheden).
 

IK HEB INTERESSE IN DE OPMAAK VAN EEN RENOVATIEMASTERPLAN VOOR MIJN APPARTEMENTSGEBOUW

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.