Bekendmaking 2022/22 - Huishoudelijk reglement Vrijetijdscentrum Duin en Zee

Het domein van Duin en Zee is een verborgen parel in het duinengebied op de Oosteroever van de stad oostende. 

Reeds meer dan 60 jaar is het domein de uitvalsbasis van de Speelpleinwerking. Het is de afgelopen decennia ook de vaste stek van een aantal vrijetijds- en vormingsorganisaties geworden. 

Daarnaast is het Vrijetijdscentrum Duin en Zee voor veel organisaties en verenigingen een vaste stek om jaarlijks een activiteit of evenement te organiseren. Om deze sporadische verhuur op een efficiënte en vlotte manier te organiseren, is er een huishoudelijk reglement die de voorwaarden vastlegt. 

Het huishoudelijk reglement bepaalt: 

  • eenvoudige en transparante dagvergoedingen, waarbij de Billijke vergoeding steeds inbegrepen is en waar bij een aansluitend gebruik een halvering van de dagvergoeding vanaf de 2de dag is voorzien;
  • Barzaal en refter worden als één zaal verhuurd omdat ze fysiek niet afgesloten kunnen worden van elkaar;
  • Schoolgroepen kunnen diverse polyvalente zalen (1, 2, 3, 10 en 11) reserveren om hun lunchpakket te eten, waarbij de zaal ook de ganse schooldag voor hen gereserveerd is;
  • Vaste gebruikers (met gebruiksovereenkomst binnen Duin en Zee) betalen hetzelfde tarief als het Oostendse jeugdwerk.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.