Bekendmaking 2024/20 - Politieverordening op de begraafplaatsen, het lijkenvervoer, de lijkenbewaarplaatsen en de neerlatingen op zee - wijziging (actuele versie)

Naar aanleiding van het Decreet van 9 februari 2024 tot wijziging van het Decreet van 16 januari 2004 op de begraafplaatsen en de lijkbezorging, het Decreet van 12 juli 2013 houdende de toekenning van subsidies voor gebouwen van de eredienst, gebouwen voor de openbare uitoefening van de niet-confessionele morele dienstverlening en crematoria en het Decreet van 22 december 2017 over het lokaal bestuur, heeft de gemeenteraad beslist op zijn zitting van 04 maart 2024 om het mogelijk te maken dat urnen van huisdieren samen kunnen begraven worden met de eigenaar. Hierdoor is een wijziging nodig van de politieverordening. Ook door de andere wijzigingen van het Decreet dient de politieverordening aangepast te worden. 

Deze gewijzigde politieverordening heft de vorige op.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.