Bekendmaking nr 034 - Burgemeestersbesluit inzake orde en veiligheid - maatregelen naar aanleiding van COVID-19 – organisatie Gemeenteraad, Raad voor Maatschappelijk Welzijn, Politieraad en raadscommissies

Er is beslist dat de Gemeenteraad, de Raad voor Maatschappelijk Welzijn en de Politieraad in zitting van 25 oktober 2021 fysiek zal worden gehouden in de Delvauxzaal van het Kursaal met de mogelijkheid om hybride te vergaderen

Er is beslist dat de Raadscommissies van 18 oktober 2021 digitaal zullen worden gehouden.

Er is beslist dat hoger vermelde zitting van de Gemeenteraad, de Politieraad en de Raad van Maatschappelijk Welzijn van 25 oktober 2021 door de pers en het publiek live kan worden gevolgd of via een audiovisuele livestream. Via de webtoepassing van de stad zal gecommuniceerd worden hoe deze audiovisuele livestream kan worden gevolgd. 

Er beslist dat hoger vermelde zitting van de Raadscommissies van 18 oktober 2021 door de pers en het publiek via een audiovisuele livestream kan worden gevolgd. Via de webtoepassing van de stad zal gecommuniceerd worden hoe deze audiovisuele livestream kan worden gevolgd.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.