Bekendmaking - Verordening van de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en vervoer inzake Flanders International Livesaving Competition Open Water

In de uitvoering van Art.3 van het K.B. Brandingsporten van 22.06.2019 en van Art. 39 van het K.B. Politie- en Scheepvaartreglement voor de Belgische territoriale zee, de havens en de stranden van de Belgische kust van 04.08.1981 worden de insteekzones en zones voor vaartuigen in het rood aangeduid op "het plan van de insteekzones watersport van Oostende d.d. 27.06.2019" (Zone tussen de lijn vertrekkende van de Sportstraat en de lijn vertrekkende tussen de Luikstraat en de Henegouwenstraat) opgeheven, van zaterdag 6 juli 2019 om 00.00 tot zondag 7 juli 2019 om 24.00. Derhalve zijn deze zone verboden voor baders, zwemmers, beoefenaars van iedere vorm van brandingsporten, alle vaartuigen, tuigen voor strandvermaak enz. met als enige uitzondering de organisatoren, personeelsleden en deelnemers van het vergunde evenement Nr. BOO 19064 "Flanders International Livesaving Competition Open Water" de overheidsvaartuigen en vaartuigen van de reddings- en toezichtdiensten en hun personeel. 

In uitvoering van Art 11 zal een vervangende administratieve boete van 1.000 euro per overtreding worden opgelegd naar aanleiding van de toepassing van §2 van Art 5 van voornoemde Wet betreffende de administratieve geldboetes. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.