bereikbaarbheid OC 't Viooltje

Hoofdthemas

Met de stadsbus De Lijn Je kan ‘t Viooltje bereiken via het station met stadsbus nummer 6, halte Derbylaan (punt A). Je wandelt langs de Nieuwpoortsesteenweg tot aan de Wilgenlaan. Hier sla je in. Daarna sla je de eerste straat linksaf. ‘t Viooltje ligt op een paar meter van de hoek (punt B)

Met de tram De lijn Aan het station neem je de tram richting De Panne. Je stapt af aan de halte Mariakerke-bad (punt C). Neem de Acacialaan en volg tot aan de Schermplantenstraat. Hier sla je in. Stap verder tot aan de Wilgenlaan. Dan sla je de eerste straat rechts, de Violierenlaan, in. ‘t Viooltje ligt een paar meter verder (punt B)

Opgepast bij het parkeren! In de Violierenlaan zijn er bewonersplaatsen. 

 

Vervoersmogelijkheden

MMC (T 059 44 50 50) Zieken, bejaarden en personen met een handicap kunnen een beroep doen op de Minder Mobiele Centrale. Voor lidmaatschap wordt er rekening gehouden met het inkomen. Voor meer informatie in verband met de prijs, bel je naar MMC.


Mobilitas (T 050 44 79 53) Hulpbehoevende personen kunnen aanspraak maken op Mobilitas wanneer zij/hij lid zijn van Bond Moyson of één van de socio-culturele verenigingen. Voor de juiste prijs neem je contact op met Mobilitas.

Mobilitas zorgt niet voor vervoer van vaste rolwagens of liggend vervoer. Vervoer moet 2 dagen op voorhand worden aangevraagd .


Sol-Mobiel (T 070 23 30 28) Een hulpbehoevend persoon kan aanspraak maken op Sol – Mobiel wanneer zij/hij lid is van een onafhankelijke , neutrale of liberale mutualiteit. Voor de prijs moet je contact opnemen met Sol-Mobiel.

Zij verzorgen geen vervoer van vaste rolwagens of liggend vervoer. Reservaties moeten 2 dagen op voorhand aangevraagd worden.