Biopluktuin presenteert zomerabonnement

Zou je graag kennis maken met de Biopluktuin, de zelfoogstboerderij van Buitengoed vzw? Dat kan nu ook in een aangepaste zomerformule. Met het zomerabonnement kun je een maand lang groenten plukken.

Ken jij al de Biopluktuin, de zelfoogstboerderij van Buitengoed vzw? Het principe is dat je op voorhand betaalt voor een plukabonnement voor jezelf en je gezinsleden. De bioboer van de de Biopluktuin teelt de groenten voor jou. Je kiest voor een gevarieerd aanbod van seizoensgebonden, biologisch geteelde groenten. En dit allemaal in het hart van het landbouwpark De Tuinen Van Stene.

Dankzij het ruime aanbod in de zomermaanden biedt de Biopluktuin nu ook de formule aan van een zomerabonnement. Voor de prijs van 45 euro kun je een maand lang groenten komen plukken. Een greep uit het assortiment: tomaat, komkommer, paprika, aubergine, ui, verschillende sla-soorten, snijbiet, rode biet, peterselie, selder, knolvenkel, worteltjes, courgette, boontjes, erwtjes, bloemkool, broccoli, spitskool, Chinese kool, paksoi, koolrabi, raapjes, radijs…

Je krijgt wekelijks een mailtje met het aanbod van het moment en enkele oogstrichtlijnen. Op het veld wordt alles duidelijk gemaakt met behulp van een vlaggensysteem en infobordjes bij de teelten.

Inschrijven kan per mail voor één of beide perioden:
- 15 juli tot 15 augustus
- 15 augustus tot 15 september

Je betaalt via overschrijving en komt naar de rondleiding op woensdag 15 juli (voor de eerste oogstperiode) om 17.30 uur, of op vrijdag 14 augustus (voor de tweede oogstperiode) om 17.30 uur. Na de rondleiding kan je dan meteen je eerste groenten oogsten. Hiervoor hoef je enkel een draagtas en een oogstmesje (type aardappelmesje) mee te brengen.

De prijs voor een volwassene (je schrijft in met je ganse gezin) bedraagt 45 euro voor 1 periode. Kinderen jonger dan 5 jaar betalen 15 euro per periode.

Let wel, om voldoende aanbod te garanderen voor alle leden kunnen er slechts 15 zomerabonnementen per periode toegelaten worden.

Meer info bij pieter@biopluktuin.be of bel 0490 44 11 62.

Gepubliceerd op dinsdag 14 juli 2020 0.00 u.