Boerenmarkt

Hoofdthemas

Op de Boerenmarkt in Oostende kan iedereen terecht voor verse producten, rechtstreeks te koop bij de producent.

Deze markt wordt om de twee weken georganiseerd op woensdag van 14.00 en 18.00 uur op het Mariakerkeplein (wijk Mariakerke).

De Boerenmarkt wordt georganiseerd door Stad Oostende. Wil je op de hoogte blijven van nieuwtjes over de Boerenmarkt of de voedselstrategie van Stad Oostende? 

Word lid van onze Facebookgroep

Verse en lokale producten én een gezellig drankje

Op de Boerenmarkt kan iedereen terecht voor verse en lokale voedselproducten zoals groenten, fruit en aardappelen van eigen kweek, maar ook brood, zuivelproducten en vleeswaren.

Praktische info

Wanneer

Tweewekelijks op woensdag

Van

14.00 - 18.00 uur

Waar

Mariakerkeplein

Gedeeltelijk parkeerverbod

Om alles vlot en veilig te laten verlopen, geldt telkens van 12.00 tot 19.00 uur een parkeerverbod op een gedeelte van het Mariakerkeplein (zijde van het speelplein langs de Mariakerkelaan). De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Wanneer?

woensdag 10 april 2024woensdag 11 september 2024
woensdag 24 april 2024woensdag 25 september 2024
woensdag 8 mei 2024woensdag 9 oktober 2024
woensdag 22 mei 2024woensdag 23 oktober 2024
woensdag 5 juni 2024woensdag 6 november 2024
woensdag 19 juni 2024woensdag 20 november 2024
woensdag 3 juli 2024woensdag 4 december 2024
woensdag 17 juli 2024woensdag 18 december 2024
woensdag 31 juli 2024 
woensdag 14 augustus 2024 
woensdag 28 augustus 2024 

Wat kan je er kopen?

Wie

Wat

Info

Website

’t HerdertjeLokale biologische hoeveproducten, bergkazen en eigen lams- en geitenvleesBiologische Hoevezuivel en Streekkazen: Natuurlijk, Lekker, Gezond, Diervriendelijk. Groot aanbod geitenproducten. Opgelet, 't Herdertje is pas aanwezig vanaf 15.00 uur.

www.herdertje.be

Vishandel MaximVerse visbereidingen en traiteur, salades en gerookte bereidingen en breed gamma verse vis met focus op Noordzee visWe zijn elke dag vroeg uit de veren en trekken naar de vismijn van Oostende om producten in te slaan. Daarmee maken we ook zelf tal van verse bereidingen, zoals visgyros, salades, koude schotels en visschelpen.Vishandel Maxim op Facebook
Hoevevlees ’t Eendenhof Vers varkens- en rundvleesAl méér dan 20 jaar bieden we varkens- en rundsvlees aan van eigen kweek.

www.eendenhof.be

Hoewinkel ’t LindekeGroenten en fruitBij hoevewinkel 't Lindeke kan je terecht voor zelfgeteelde groenten, aardbeien en aardappelen. Je vindt er ook hard en zacht fruit, exotisch fruit en zuiderse groenten.Hoevewinkel 't Lindeke op Facebook
SjokieChocoladeAmbachtelijke choco en chocomousse met Belgische chocolade.www.sjokie.be

Ellen Vanderstichelen

PatisserieSuikervrije patisserieellenssuikervrijepatisserie.be
Rast KoffieKoffie en theeKoop koffiebonen om thuis te vermalen tot heerlijke koffie of geniet ter plaatse van een kopje. Daarnaast vind je er ook groene en zwarte thee.www.rastkoffie.be 
Frank StokAmbachtelijke voedingswaren Honing, paté, worsten, mosterd… 
O'seapKwaliteitsvolle verzorgingsproducten die in verbinding staan met de zeeShampoo, conditioner, leave-in, scrub, body wash, allemaal bars, handgemaakt in Oostende naar eigen receptuur.www.oseap.be

Openbaar toilet

Wie dringend het toilet wil gebruiken, kan om de hoek van de markt terecht in De Klisse (Vredestraat 37).

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.