Werfzone hoek Christinastraat - Euprosina Beernaertstraat: gewijzigde verkeerssituatie tot 2 april

De bouwwerf op de hoek van de Christinastraat met de Euphrosina Beernaertstraat zal nog tot en met 2 april 2021 blijven staan (in plaats van 5 maart). Ook de gewijzigde verkeerssituatie blijft tot dan van kracht.

In november vorig jaar gingen ingrijpende werkzaamheden van start aan een pand op de hoek van de Christinastraat (huisnummer 135) met de Euphrosina Beernaertstraat. Er werd een werfzone ingericht in de Euphrosina Beernaertstraat met onder meer een montagekraan, werfkeet en materiaalzone). De werfzone zal nog tot en met 2 april 2021 blijven staan, in plaats van tot 5 maart zoals aanvankelijk voorzien. 

De doorgang voor de zwakke weggebruikers blijft, aan de zijde Euphrosina Beernaertstraat, toegankelijk via het trottoir aan de overzijde van het bouwperceel. Ook de rijrichting van de Aartshertoginnestraat (tussen de Jozef II-straat en de Euphrosina Beernaertraat) blijft nog tot 19 maart gewijzigd, zodat het verkeer, komende van de Hendrik Serruyslaan richting Euphrosina Beernaertstraat, kan wegrijden via de Aartshertoginnestraat naar de Jozef II-straat.

Aan de bewoners van de Euphrosina Beernaertstraat tussen de Aartshertoginnestraat en de Christinastraat wordt gevraagd om het huisvuil - tijdens de werkzaamheden - te plaatsen op de dichtstbijzijnde hoeken van de straat.

De situatie wordt ter plaatse duidelijk gesignaleerd.

Meer info via bouwwerven@oostende.be 

Gepubliceerd op woensdag 3 maart 2021 0.00 u.