Cafetaria en Maaltijden OC 't Viooltje

Cafetaria

In de cafetaria van ‘t Viooltje is iedereen welkom. Er is wat voor jong en oud. Een krant lezen, een spelletje kaarten, een gezellige babbel of een gezelschapsspel. Niemand zal zich vervelen in ‘t Viooltje. Er is een gezellig kinderhoekje voor kinderen of kleinkinderen.

De cafetaria is open van maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur. Laatste consumptie om 16.45 uur.

Honden zijn welkom in onze cafetaria, maar niet tussen 12.00 en 14.00 uur omwille van hygiënische redenen tijdens de middagmaaltijd.

Maaltijden

De maaltijden worden stipt om 12.00 uur opgediend. Deze bestaan uit soep, een hoofdschotel en een nagerecht. Alles wordt dagelijks vers gemaakt.

De prijs van een maaltijd hangt af van het inkomen. Bij een eerste inschrijving vragen we de identiteitskaart en een laatste aanslagbiljet. Aan de hand van deze informatie kunnen we de prijs bepalen. Deze varieert van 1 tot 9 euro. Personen die niet in Oostende wonen, betalen altijd de maximumprijs van 11 euro.

Maaltijden kunnen nooit de dag zelf worden besteld . Je kan je elke dinsdag en vrijdag tussen 10.00 en 11.30 uur inschrijven.
Deze uren liggen vast. Gelieve hier rekening mee te houden voor het bestellen van de maaltijden. Telefonisch of per mail kan er niet gereserveerd worden.

In geval van ziekte kun je je reservering annuleren op het nummer 059 44 91 03 vóór 10.00 uur. Verwittig je niet, dan verlies je de maaltijd. Ingeval van ziekte wordt er ook een ziektebriefje gevraagd om misbruik tegen te gaan

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.