Carnavalsstoet

Cimateirestoet 

Op vrijdag 1 maart om 20.00 uur begeeft de cimateirestoet zich met lampionnen (via de Vindictivelaan en de Visserskaai) naar het Zeeheldenplein. Een halfuur later vindt de verbranding van Tjannie Carbon plaats op het Klein Strand. 

Kindercarnavalstoet

Zaterdag 2 maart staat in het teken van de kindercarnavalsstoet. Vanaf 13.00 uur kunnen de kleine feestvierders zich laten schminken in een tent op het Sint-Petrus- en -Paulusplein.  Om 15.00 uur vertrekt de kindercarnavalsstoet onder muzikale begeleiding vanaf het Sint-Petrus-en -Paulusplein richting de Vindictivelaan naar het Zeeheldenplein.

Om 16.00 uur vindt de verbranding plaats van de mini Tjannie Carbon op het Vissersplein. Bovendien is er ook een mini kloeffeworp.

De grote carnavalsstoet

Op zondag 3 maart vanaf 15.00 uur trekt de grote carnavalsstoet door de straten van Oostende. De stoet gaat via Petit Paris naar de Alfons Pieterslaan, de Vindictivelaan langs de Visserskaai om uiteindelijk te eindigen aan het Zeeheldenplein. Later, om 16.30 uur, is er de Kloeffeworp op het Vissersplein.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.