Centrum voor dagverzorging Clemence Wante

Hoofdthemas

Stad Oostende heeft een dagverzorgingscentrum dat voorziet in alle nodige voorzieningen voor senioren. Er is een grote leefruimte en ook een zeer comfortabele en aantrekkelijke rustruimte. Er is ook een aparte slaapkamer voorzien. Het geheel oogt modern en is toch huiselijk ingekleed. Het centrum bevindt zich in de Elisabethlaan 28.

Paradepaardjes zijn de badkamer en de open keuken. De badkamer is eigenlijk een grote relaxatieruimte met aangepast bad. De open keuken is een afwerkkeuken met groot werkblad, waar de bezoekers kunnen aanschuiven om mee te helpen bij het klaarmaken van het middagmaal.  Er wordt ter plaatse dus zelf gekookt, samen met de bezoekers. Dit is echt een primeur.

Het dagverzorgingscentrum biedt elke werkdag een dagbesteding aan zorgbehoevende bejaarden. Met aangepast vervoer worden de mensen opgehaald en teruggebracht. Tijdens de dag is er een breed aanbod van verzorging, beweging, leuke activiteiten, gesprekken. Dit gebeurt in groep of individueel, allemaal onder begeleiding van een professioneel team.

Over de middag eet men gezellig samen. Het hoogtepunt van de dag.

Bekijk onze folder1 Mb(pdf)

Inlichtingen en aanvragen

Vraag gerust inlichtingen op 059 59 16 15 of team.dagcentrum@oostende.be

We zijn telefonisch bereikbaar vanaf 8.00 uur tot 17.00 uur.

Per brief:

Team Dagcentrum

Elisabethlaan 28
8400 Oostende

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.