Conservatorium aan Zee

Conservatorium aan Zee

CORONA: de school heeft momenteel CODE GEEL (binnenkort CODE ORANJE).
Gewijzigde in- en uitgang: via Ieperstraat (gele poort).

Beste ouder, beste leerling,

De Vlaamse overheid heeft beslist dat het deeltijds kunstonderwijs door het grote aandeel volwassen leerlingen en cursisten, tegen de herfstvakantie moet overschakelen naar code oranje. Dat betekent dat een aantal nieuwe richtlijnen van kracht zullen zijn voor de schoolorganisatie, de aanwezigheid van leerlingen en eventueel projecten of activiteiten.

Het Conservatorium aan Zee heeft al heel wat voorbereidingen getroffen om de lessen optimaal en veilig te kunnen laten doorgaan, binnen de huidige maatregelen. We zullen nu uiteraard opnieuw de nodige inspanningen leveren. De school heeft de nodige scenario’s en digitale alternatieven ontwikkeld, en schakelen geleidelijk over. We zullen jullie op tijd informeren over de komende veranderingen.

We zijn er ons van bewust dat dit zowel van administratie, leerkrachten, ouders en leerlingen opnieuw een extra inspanning vraagt, maar blijven ons inzetten om in Oostende een veilig deeltijds kunstonderwijs aan te bieden. We zijn er ook van overtuigd dat we hier samen met jullie in zullen slagen.

Dank alvast voor je vertrouwen!

Dirk Ooms, directeur Conservatorium aan Zee

Contact

Openingsuren

Vandaag

open van 9.30tot12uur &14tot18.45uur

Morgen

open van 9.30tot12uur &13tot18.45uur

We zijn gesloten tijdens alle schoolvakanties en op alle wettelijke feestdagen.

Alle openingsuren