Initiatie (6- en 7-jarigen)

Eerste graad

1 of 2 leerjaren - 1 uur/week

Voor 6- en 7-jarigen
Afzonderlijke jaren of graadsklas, afhankelijk van vestigingsplaats en aantal inschrijvingen.

Oostende

Domino: Initiatie Muziek - Woord - Beeld
Duo:Initiatie Muziek - Woord
Mini: Initiatie Muziek

Gistel en Oudenburg

Duo: Initiatie Muziek - Woord

Domino

Een domeinoverschrijdende initiatie met muziek, woordkunst-drama, beeldende en audiovisuele kunsten. Leerlingen hebben les van drie leerkrachten uit de drie domeinen, één uniek aanbod waarin de drie kunstuitingen gelijkwaardig en mekaar versterkend aan bod komen. Centraal staat hier het muzische, we ontdekken vorm, kleur, ritme en beweging zowel in taal, als in beeld en muziek! Vanaf de tweede graad kiezen de kinderen voor één van de drie domeinen (meerdere combineren kan dan nog, maar met verschillende inschrijvingen). Domino is een samenwerking tussen het Conservatorium aan Zee en de Kunstacademie aan Zee.

Duo

Een domeinoverschrijdende initiatie met muziek en woordkunst-drama. Leerlingen hebben les van twee leerkrachten in de hoofdvestigingsplaats of één in de vestigingsplaatsen. Zelfde uitgangspunten als in Domino, zelfde mogelijkheden in de tweede graad.

Mini

Leerlingen muziekinitiatie hebben les van een leerkracht muziek. Die exploreert met jou op een speelse maar tegelijk doordachte manier de wondere wereld van de muziek: klank, ritme, trilling, dans, hoog, laag, luid, zacht, ...

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.