Bereikbaarheid tijdens werken Warmtenet Oostende

Op 3 mei starten de warmtenetwerken in de Kaïrostraat. De werf start aan de Stockholmstraat en schuift op naar de Edith Cavellstraat toe. Tijdens de werken wordt de Kaïrostraat voor alle verkeer afgesloten. De doorgang voor voetgangers blijft wél steeds mogelijk.

De school blijft gedurende werken bereikbaar via de Amsterdamstraat.
Wij raden ouders aan om hun kinderen af te zetten in de Amsterdamstraat thv de Ieperstraat ipv in te rijden in de Ieperstraat (doodlopend tijdens de werken).

De werken worden in twee fasen uitgevoerd:

  • Fase 1 - van 3 mei tot 21 mei: In een eerste fase wordt gewerkt ter hoogte van het kruispunt Stockholmstraat-Kaïrostraat (A) én in de Kaïrostraat tussen Stockholmstraat en Romestraat (B). De afwerking van het kruispunt Stockholmstraat-Kaïrostraat (A) wordt voorzien op 21 mei.
  • Fase 2 – van 24 mei tot 9 juli: In een tweede fase wordt gewerkt in de Kaïrostraat tussen de Stockholmstraat en de Edith Cavellstraat (B+C).

Algemeen

De omgeving van de werken wordt beperkt tot lokaal verkeer. Waar nodig wordt tweerichtingsverkeer geïnstalleerd om de wijk maximaal toegankelijk te houden.

Warmtenet Oostende is een project van Beauvent cv, een burgercoöperatie die investeert in zon, wind, warmtekrachtkoppeling en warmtenetten.

Info per mail

Indien u per mail geïnformeerd wil worden over de vooruitgang van de werken, kunt u zich hier inschrijven: http://eepurl.com/hutpxb. U kunt de werf ook online opvolgen via www.warmtenetoostende.be/nieuws.

Beauvent wenst zich te excuseren voor de hinder.

Gepubliceerd op donderdag 29 april 2021 17.13 u.