Bestelinformatie

Hoofdthemas

Online bestellen

Je kan alle boeken uit de catalogus online bestellen. Je bestelling is definitief na online betaling van jouw boek(en). Na betaling ontvang je een bevestigingsmail met alle praktische details. 

Verzending 

Je kan ervoor kiezen om je bestelling af te halen of te laten verzenden. Verzending kan in België of de buurlanden via onderstaande tarieven. Zodra we je pakket verzenden, ontvang je via e-mail een 'track en trace'-nummer en een link om je pakje te volgen.

Als je online 5 boeken of meer koopt, dan kan je enkel kiezen voor 'Afhalen UiTloket'. Wil je 5 of meer boeken thuis laten leveren, neem dan contact op met het UiTloket. Vanaf 5 of meer boeken gelden immers andere verzendtarieven. 

 België

 1 tot 4 boeken  € 8,70                      

 Aangrenzende landen (Nederland, Frankrijk,   Duitsland, Luxemburg)

 1 tot 4 boeken € 17,60

Afhaling

Afhalen van de boeken kan in het UiTloket (Stadhuis Oostende)

Vanaf wanneer?

De woensdag volgend op jouw bestelling worden de boeken verzonden of kan je de bestelling afhalen in het UiTloket, als je jouw boek(en) ten laatste op maandag (23.59 uur) hebt besteld. Als je de boeken op dinsdag of woensdag hebt besteld, wordt het boek een week later op woensdag verzonden of liggen ze dan klaar in het UiTloket. 

Onmiddellijke balieverkoop

Een mooie selectie uit de catalogus van een 30-tal boeken kan je (in beperkte oplage) onmiddellijk kopen in het UiTloket. Deze selectie vind je terug op www.oostende.be/cultuurboeken

Facturen en info voor boekhandelaars

  • Wens je een factuur? Koop je boeken dan niet online maar telefonisch via het UiTloket. De bestelling is pas definitief na betaling van de factuur. Daarna worden de boeken verzonden (of kan je ze afhalen in het UiTloket).
  • Wil je een grotere hoeveelheid exemplaren aankopen als boekhandelaar? Contacteer dan het UiTloket.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.