Dagopvang/dagcentra middelenproblematiek

Een dagcentrum voorziet semi-residentiële hulpverlening. Dit betekent dat de patiënt/cliënt thuis verblijft maar meestal een paar dagen per week (een halve of hele dag) in of vanuit een vaste locatie behandeling volgt of activiteiten uitvoert.

  • PZ ONZE LIEVE VROUW - AMBULANT BEHANDELPROGRAMMA ALCOHOL ABA Brugge: individueel behandelprogramma voor meerderjarigen met een alcoholproblematiek. Het programma duurt ongeveer 7 weken en heeft plaats voor max. 8 personen.
  • PZ ONZE LIEVE VROUW – DAGBEHANDELING Brugge: gefaseerd behandelprogramma voor meerderjarigen met een legale middelenproblematiek. Het programma duurt ongeveer 4 maanden (met een nazorgtraject van ongeveer 1 jaar).
  • AZ SINT-JAN POLIKLINISCH ONTWENNINGSCENTRUM (POC) Brugge: poliklinisch ontwenningscentrum voor minder- en meerderjarigen met een legale en/of illegale middelenproblematiek. Het centrum is verbonden aan een psychiatrische afdeling van een algemeen ziekenhuis.
  • DE SLEUTEL Brugge: Kortdurend behandelingsprogramma voor minder- en meerderjarigen met een illegale middelenproblematiek. Het programma duurt gemiddeld 5 maanden en bestaat uit psychotherapeutische individuele of groepsgesprekken. Substitutiebehandeling mogelijk. Voor meer mogelijkheden gebruik de Doorverwijsgids- VAD.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.