Dans Aan Zee

Met “Dans aan Zee” bouwt dansclub Etage Tropical de dansmogelijkheden voor de mensen aan de kust verder uit met als doelstelling danslessen aan te bieden door en voor mensen van de Belgische kust. 8 jaar geleden legde Etage Tropical de eerste oorsprong voor tropische dansen in Oostende www.etagetropical.be en breidde het dansaanbod uit aan de kust. Met de oprichting van VZW Dans aan Zee (sinds 2019) blijven we een tropisch dansenpallet aanbieden voor alle mensen, koppeldansen voor kinderen, jeugd, senioren, vrijgezellen, koppels, mensen met een beperking. We bieden lessen aan in salsa, bachata en kizomba.

Daarnaast kan je bij ons zeker terecht voor “inclusieve salsa danslessen” voor mensen met een visuele beperking, dat sinds 2018 een specialisatie werd binnen de dansclub waarbij de onderbouwde lesmethodologie een sterke basis opbouwd in deze dansstijl voor zowel zienden als slechtzienden of blinden.

Iedereen is van harte welkom, ook via de sportkaart van Oostende bieden we dankzij Sport aan Zee een mooi dansaanbod aan. Wenst U meer info  contacteer ons dan zeker.

Contact

Michèle Martens

Port Arthurlaan 33 , 9000 Gent
Tel./GSM
+32473809718
info@etagetropical.be

Adres

Torhoutsesteenweg 28 bus 26 , 8400 Oostende
Tel./GSM
+32473809718
info@dansaanzee.be

Voorzitter

Michèle Martens

Secretaris

De Nys Viviane

Lokaal

CC De Grote Post

H. Serruyslaan 18a , 8400 Oostende