De Ballon - buiten spelen

Hoofdthemas

In de Ballon spelen de kinderen zowel binnen als buiten. 

Een frissen neus halen doet deugd. En dat is zeker ook zo voor baby's en peuters want "buiten regent het vitamientjes". Buiten spelen is gewoon leuk en zorgt bovendien voor een algemene betere weerstand. Door buiten te spelen ontwikkelen ze zowel op motorisch als op sociaal vlak en ontwikkelen de zintuigen optimaal. 

De kinderen gaan in De Ballon elke dag naar buiten. Ze kunnen buiten spelen in onze afgescheiden buitenruimte of we gaan met de kinderen op stap in de kiddy busjes. We gaan samen naar de winkel, apotheek, bibliotheek, strand, speeltuintje... Uiteraard zorgen we er voor dat de kledij is aangepast aan het weer. 

Onze buitenruimte is voorzien van een terras, grasperkje, parasol, schaduwdoeken en zandbak. Tijdens de schooluren kunnen we gebruik maken van de aangrenzende buitenruimte van de BKO. 

Ook binnen kunnen de kinderen naar hartelust spelen. Er is speelgoed voorzien voor zowel baby' als peuters. In de leefruimte is er een glijbaan, een ballenbad, keukenhoek, poppenhoek, rustig hoekje...

 

Klik hier voor meer info over campagne Buitenbaby's

 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.