Muzikale voorstelling rond intrafamiliaal geweld: 'De Donkere Kant van de Liefde'

'De Donkere Kant van de Liefde' is een muzikale voorstelling met Deborah Ostrega en Ernst Löw. We volgen het verhaal van Johanna, die gevangen zit in een ongezonde relatie en zoeken samen naar een uitweg.

Aan het einde van de straat staat een huis. Een huis waar gebeten en gesmeten, verweten en vernederd wordt en liefde een gedrocht is. In dat huis woont Johanna, een vrouw die denkt dat liefde een gevangenis is.

Wat mag je verwachten?

'De Donkere Kant van de Liefde' is een muzikale voorstelling met Deborah Ostrega en Ernst Löw. We volgen het verhaal van Johanna, die gevangen zit in een ongezonde relatie en zoeken samen naar een uitweg. De voorstelling vindt plaats op 30 november om 20.00 uur in de Delvauxzaal van Kursaal Oostende.  vzw ZIJN-Beweging tegen Geweld doet na de voorstelling een duiding rond intrafamiliaal geweld en een aantal ervaringsdeskundigen zullen een korte getuigenis afleggen. Het voorziene eind uur is 22.00 uur. Via deze voorstelling wil Stad Oostende iedereen laten stilstaan bij het fenomeen intrafamiliaal geweld.

Kostprijs

De voorstelling wordt door Stad Oostende gratis aangeboden, maar reservatie is verplicht. Tickets kunnen gereserveerd worden via dit formulier. 


In samenwerking met vzw ZIJN - Beweging tegen Geweld

Gepubliceerd op vrijdag 3 september 2021 11.31 u.