De expo 'Vernieling en Wederopbouw' anders ontdekken met UiTPAS

De expo 'Vernieling en wederopbouw. Oostende 1944-1958' vertelt het verhaal over de vernieling van Oostende tijdens W.O.II en de wederopbouw. UiTPAS geeft zijn pashouders de kans om deze expo op een bijzondere manier te beleven.

Oostende is met deze expo de eerste stad in België die een dergelijke expositie brengt rond het thema wederopbouw. Lees er hier meer over. 

Exclusieve rondleidingen met curator Marc Debois

Curator van de expo is Marc Dubois die recent de Ultima Architectuurprijs 2018 ontving. 

  • Op 23 juni om 11.00 uur geeft Marc Dubois een exclusieve rondleiding doorheen de expo in de Venetiaanse Gaanderijen. Gratis deelnemen kan in ruil voor 10 punten. - VOLZET 
  • Op 29 september om 10.30 uur geeft Marc Dubois een exclusieve rondleiding doorheen de expo.  Eindigen doen we in het Kursaal met een drankje. Gratis deelnemen kan in ruil voor 15 punten. - VOLZET

Belevingstocht voor gezinnen 

Op 5 juli en 23 augustus om 10.30 uur kan iedereen, kinderen en volwassenen, op belevingstocht door de expo. Mu-zee-um laat je de tentoonstelling op een spannende, creatieve, verrassende maar vooral leuke manier ontdekken! Let wel, deze activiteiten zijn exclusief voor UiTPAS-houders in ruil voor 10 UiTPAS-punten. Schrijf je snel in want het aantal plaatsen is beperkt! 

Schrijf je hier in voor de belevingstocht 

Meer info

Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2019 19.19 u.