Stedelijk kinderdagverblijf - De Pelikaan (centrum)

Stedelijk kinderdagverblijf - De Pelikaan (centrum)

Hoofdthemas

Binnen Kinderdagverblijf De Pelikaan stellen we jouw kind voorop. We hechten er belang aan dat jouw kind zich goed voelt in de opvang en creëren hiertoe een huiselijke sfeer
Kleine en grotere kinderen zitten samen in één groep. Zo leren ze van elkaar en worden ze uitgedaagd. Ze bouwen een hechte band op met groepsgenootjes en kinderbegeleiders.  

Bij ons is iedereen welkom! We vinden dat ouders een belangrijke rol spelen binnen de kinderopvang. Als ouder ben jij namelijk expert over jouw kind. Vanuit een vertrouwensrelatie zoeken we samen naar afstemming binnen de opvoeding, om een optimale ontwikkeling voorop te stellen. 

We stimuleren de kinderen door verschillende materialen en spelelementen aan te bieden. We bieden ze keuzevrijheid en laten ze participeren in de buurt: zo mogen kinderen mee naar de bakker of de markt, gaan we samen naar het strand of naar het park. Hier mogen kinderen op hun eigen tempo groot worden: eten, slapen, spelen en grenzen verleggen, doen ze elkeen op hun eigen ritme en wijze. 

Openingsuren

Maandag t.e.m. vrijdag: 07.30 - 18.30 uur.

Telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag: 09.00 uur - 12.00 uur / 13.00 uur - 16.00 uur.

Capaciteit

26 kinderen, ingedeeld in twee verticale leefgroepen.

Kostprijs

Wordt bepaald op basis van uw gezinsinkomen. De schalen en de overeenstemmende dagprijzen worden vastgesteld door het ministerie van Welzijn, Volksgezondheid en Gezin.

Aanvragen

Via het loket Kinderopvang, T 059 70 64 99 of T 0800 1 8400 (kies optie 1 / gratis) of Schrijf je hier in


Contact

kinderdagverblijf De Pelikaan

Kerkstraat 10 , 8400 Oostende
Tel./GSM
059 23 91 66
depelikaan@oostende.be

Openingsuren

Vandaag

open van 7.30tot18.30uur

Morgen

Gesloten
Alle openingsuren
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.