Opnames TV-reeks 'De Redders'

Opnames TV-reeks 'De Redders'

Binnenkort starten de opnames van de tv-reeks ‘De Redders’. Deze realityreeks speelt zich af op het strand van Mariakerke. Voor de gelegenheid wordt er een fictieve redderspost met beachfitness geplaatst op het strand ter hoogte van Mariakerke (nabij het Strandplein).

Mariakerke-Oostende decor voor frisse zomerreeks ‘De Redders’

Midden mei starten de opnames voor de gloednieuwe realistische-fictie-reeks ‘De Redders’. Deze zonovergoten actie-soap draait rond het leven van een hechte groep strandredders in Mariakerke-Oostende. De zes protagonisten redden overdag levens, maar uiteraard zorgt de zomerse sfeer, de bonte verzameling karakters en het leven in Oostende voor heel wat amoureuze en andere perikelen.

De cast bestaat grotendeels uit onbekend nieuw talent en de wel al bekende Julie Vermeire. De reeks wordt gemaakt door productiehuis 100.000Volts, onder andere bekend van Spoed 24/7, de eerste afleveringen zijn binnenkort al te zien op Play4.

De opnames vinden plaats tussen 13 mei en 8 augustus 2021

In de periode van mei tot eind juni zijn er elk weekend opnames gepland. Vanaf juli zijn er opnames vijf dagen op zeven.


De meest recente updates over de draaidagen vind je hieronder:

Update 20 mei 2021: Slechte weersvoorspellingen 

Door de slechte weersvoorspellingen voor zaterdag 22 mei 2021 en maandag 24 mei 2021 is de opnameplanning aangepast. Op zaterdag 22 mei 2021 zijn alle opnamen geannuleerd. Zondag 23 mei 2021 blijven de opnamen zoals voorzien. Maandag 24 mei 2021 worden de opnamen verplaatst naar een appartement in de buurt.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.