Assistentiewoningen De Zeeparel

Hoofdthemas

De groep van assistentiewoningen (GAW) De Zeeparel is een echte parel van moderne en comfortabele appartement-architectuur. Een mooi inbreidingsproject dat 33 volledig aangepaste woongelegenheden oplevert voor senioren. De appartementen zijn ruim aangepast aan alle voorziene voorschriften van goede, veilige en comfortabele zorgwoningen.

Het serviceflatgebouw aan de Torhoutsesteenweg 19 is zeer centraal gelegen (tussen Petit Paris en ‘t Peerd) dichtbij de zee, het stadscentrum en alle voorzieningen.

Er zijn 33 woongelegenheden: 7 twee slaapkamerappartementen en 26  één slaapkamerappartementen.

Voor alle appartementen is er een service van sociale begeleiding, veiligheid en thuiszorg mogelijk. Er is een zeer goed systeem van noodinterventies en er is  een maatschappelijk assistent beschikbaar voor ondersteuning. Daarnaast is er een gemeenschappelijke leefruimte, een cafetaria en een mooie, gemeenschappelijke binnentuin met terras. Andere gemeenschapsvoorzieningen kunnen naar de toekomst toe ontwikkeld worden.

Voor wie?

De Zeeparel staat open voor echtparen, samenwonenden en alleenstaanden vanaf de leeftijd van 65 jaar. De bewoners wonen zelfstandig en zijn voldoende zelfredzaam om zonder permanente hulp te kunnen leven. De serviceflats richten zich naar mensen die minimum reeds 3 jaar wonende en gedomicilieerd zijn in Oostende.

Prijs

Prijslijst105,1 Kb(pdf)

Geinteresseerd?

Doe de aanvraag digitaal:

Assistentiewoning en/of garage - De Zeeparel - aanvraag

Meer info:

T 059 59 13 53

Vrijwilligers

Wij zoeken vrijwilligers

Folder

Bekijk onze folder331,5 Kb(pdf)

Opnameovereenkomst

Opnameovereenkomst258,3 Kb(pdf)

  • Zeeparel badkamer (jpg)
  • Zeeparel flat 2 (jpg)
  • Zeeparel binnentuin (jpg)
  • Zeeparel slaapkamer (jpg)
  • De Bar (jpg)
  • Slaapkamer (jpg)
  • DSC_1519 (jpg)
  • Voorkant Torhoutsesteenweg (jpg)
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.