DIAGONAAL

DIAGONAAL ONTMOETING

WAT?

Is een min of meer vaste ontmoetingskring van mensen die geïnteresseerd zijn in elkaar, maar vooral om samen onze wereld te verkennen, de wereld van natuur, maatschappij, kunst, wetenschap, film, geschiedenis, literatuur, muziek, kortom: onze samenleving! In een ontspannen en vriendschappelijke atmosfeer. Gedeeltelijk in samenwerking met Avansa.

WAAROVER?

Een specialist onderhoudt ons over zijn/haar onderwerp. En we doen dat DIAGONAAL: van spreker naar publiek EN omgekeerd. Want een DIAGONAAL gaat van links en rechts en van onder naar boven. En omgekeerd!

WIE? 

We houden ook van diagonalen in onze kring. Van diversiteit dus: jong en oud, gespikkeld en bruin, doeners en denkers, werkers en flierefluiters.

Geen lidmaatschap: iedereen is welkom. Geen reservaties nodig, maar wie eerst komt, eerst maalt.

WAAR?

In De Schaperye in Oostende, Steenovenstraat 86.

WANNEER?

Meestal op een zaterdagavond van 19 u tot 22 u – of later voor wie wil. Napraten met elkaar en de spreker is uiteraard mogelijk. Volg ons op Facebook en UIT IN VLAANDEREN. Of wil je op onze mailing lijst komen? Stuur dan een email naar: w.vanpeer@gmail.com.

ENTREE

Voor de bijeenkomsten samen met Avansa geldt een entree van 5 Euro per persoon (gaat naar een goed doel: de vzw Mali-ka-di: zie www.malikadi.org voor uitvoerige informatie). Andere bijeenkomsten zijn gratis.

Sociale media

Contact

Willie van Peer

Locatie

W. van Peer

Manitobalaan 19 / 04.01 , 8400 Oostende
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.