Diefstalpreventieadvies

Diefstalpreventieadvies

Een woninginbraak is een ingrijpende gebeurtenis. Samen moeten we dus alles doen om dit te voorkomen. Een goede basisbeveiliging is hierin cruciaal. Wist je immers dat de meerderheid van de daders gebruikmaken van de gelegenheid om toe te slaan? Door die gelegenheid te beperken, wordt de kans om slachtoffer te worden van een inbraak dan ook voor een groot stuk gereduceerd. De diefstalpreventieadviseur kan je hierin helpen.

Een diefstalpreventieadviseur is gespecialiseerd in inbraakpreventie. Zijn belangrijkste taak is uitleggen hoe je jouw woning het best tegen een inbraak kan beveiligen. Hiervoor komt hij langs bij jou thuis, overloopt hij de beveiliging en geeft hij een advies. Dit advies is volledig gratis, neutraal en op maat.

De voorgestelde maatregelen hoeven zeker niet duur te zijn. Zo wijst hij ook op het belang van goede gewoontes die de kans op een woninginbraak voor een groot deel reduceren. Het grote voordeel is ook dat hij, als medewerker van het Stadsbestuur, geen commerciële agenda heeft. Hij moet dus niets ‘verkopen’.

Wist je trouwens dat je na het beveiligen van jouw woning ook aanspraak kan maken op een Stedelijke premie? Meer informatie over de stedelijke premie. Opgelet: deze premie geldt niet bij nieuwbouw of op het plaatsen van elektronische maatregelen.

Advies bij nieuwbouw?

Je kan ook dergelijk advies vragen bij de bouw van een nieuwe woning. Dit heeft immers het voordeel dat de beveiliging meteen geïntegreerd wordt in de bouw van je woning. Hier kan je alvast ook een vrijblijvend advies op je bouwplan vragen.

Advies opbouwplan


Advies op maat?

Wens jij een advies van de diefstalpreventieadviseur? We plaatsen alvast alles op een rijtje:

Aanvraag diefstalpreventieadvies

Aanvraag controlebezoek geplaatste maatregelen

Advies opbouwplan

Vakantietoezicht

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.