Dienst Jeugd verhuist naar Stadhuis

Op donderdag 12 maart 2020 sluit de dienst Jeugd haar deuren in 't Bosjoenk. Vanaf maandag 23 maart verhuist deze dienst naar het Stadhuis.

De dienst Jeugd zal je vanaf 23 maart 2020 in het Stadhuis aantreffen. Op de oude locatie 't Bosjoenk, Zinnialaan 1, zal je vanaf 12 maart niet meer terechtkunnen. 

Bij de dienst Jeugd kan je aankloppen met al je vragen over activiteiten voor kinderen en jongeren zoals de Speelpleinwerking. De dienst Jeugd ondersteunt de Jeugdraad, jeugdverenigingen en -initiatieven in hun werking. De dienst staat ook in voor de coördinatie van de openbare speelterreinen en voor de verhuur van fuifzaal Elysée, de polyvalente zalen 't Bosjoenk en Duin en Zee en Skatepark De Veiling.

De polyvalente zaal van 't Bosjoenk kan je nog steeds reserveren via de dienst Jeugd. De Speel-o-theek, de Jeugdraad, Zeescouts 2de FOS, KSA Meeuwennest en vereniging Old Worlde vind je nog steeds in de chalets aan 't Bosjoenk.

Speelpleinwerking

In de aanloop naar de paasvakantie kan je voor de laatste keer dagkaarten kopen voor de speelpleinwerking. Een kind dat deelneemt, moet elke dag een ingevulde dagkaart afgeven aan de animatoren. Voor dergelijke dagkaarten kan je vanaf 23 maart terecht bij de dienst Jeugd in het Stadhuis of in het UiTloket in CC De Grote Post. Om deel te nemen aan de speelpleinwerking heeft je kind ook een UiTPAS nodig. Die is gratis te verkrijgen bij de dienst Jeugd, het UiTloket en de Ontmoetingscentra.

Vanaf de zomervakantie wordt er een nieuw digitaal systeem ingevoerd voor inschrijving en reservatie. De dagkaarten zijn dan niet meer nodig. Meer info volgt binnenkort op www.oostende.be/speelpleinwerking.

Gepubliceerd op maandag 9 maart 2020 14.42 u.