Dienstverlening De Boeie

Dienstverlening De Boeie

Hoofdthemas

Digidokters: hulp bij computer-, smartphone- of tabletproblemen

  • dinsdag: 9.30 uur - 11.30 uur
  • vrijdag: 14.00 uur - 16.00 uur

Expo

Het ontmoetingscentrum biedt geïnteresseerden een gratis locatie, een gratis receptie, een persmededeling naar de verschillende kranten, affiches en uitnodigingen en een informatiemap. Bij verkoop van de werken moet er ook geen commissie betaald worden.

Uitstappen

Vanuit de ontmoetingscentra organiseren we meerdere uitstappen per jaar. Deze hebben als doel de sociale en culturele cohesie te bevorderen, ontmoeten en kennis opdoen zijn hier de speerpunten. Betalende uitstappen worden steeds aan een democratische prijs aangeboden om zo een breed en gevarieerd publiek de kans te bieden deel te nemen aan soms unieke uitstappen. Geplande uitstappen kunnen steeds teruggevonden worden op de ‘activiteitenkalender’.

Groen Gelukje

In ontmoetingscentra Oud Hospitaal kan je in de lente en zomer kamerplanten adopteren. Want van ‘groen’ in je interieur word je gelukkig. Neem een kijkje in de patiokas en vind de plant die jouw kamer kan opfleuren. Wie graag stekjes of plantjes wil doneren, kan ook bij ons terecht.

Boekenruilhuisjes

In de meeste Oostendse ontmoetingscentra vind je de ondertussen de befaamde boekenruilhuisjes. Heb jij nog een boek dat stof zit te vangen in je kast? Breng het dan mee naar een boekenruilhuisje en wissel het in voor een ander. Je doet er iemand anders – jong of oud – een plezier mee en misschien ontdek je er wel je nieuwe lievelingsroman!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.