Dienstverlening De Blomme

Dienstverlening De Blomme

Hoofdthemas

Oostende@internet

Lessen over computer en internet op verschillende tijdstippen en vrij internet op maandag om 10.00 uur. Neem contact op met OC De Blomme voor meer informatie of via www.oostende-internet.be of 059/70.07.10.

Vrij internet

Toegang tot internet. Elke maandag van 10.00 tot 11.30 uur. Gratis deelname. Je kan gewoon langskomen.

Boekenruilhuisje

Ruilen is tegenwoordig weer helemaal in. Buurtbewoners kunnen een boek meenemen als ze een ander boek in de plaats leggen. Zowel jong als oud maakt gebruik van dit leuk initiatief. Zo kun je niet alleen jezelf maar ook iemand anders een plezier doen met een spannend boek, een leuk kinderboek of een uitgelezen strip. 

Voordachten VormingPlus Avansa

Elke tweede maandag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur.

Interessante voordrachten en diverse thema’s komen aan bod. 2,50 euro per voordracht. Vooraf inschrijven via VormingPlus Avansa 059 50 39 52.

Expo

Op geregelde tijdstippen krijgen kunstenaars en hobbyisten de gelegenheid om hun werken te exposeren in de ontmoetingscentra.

Het ontmoetingscentrum biedt geïnteresseerden een gratis locatie, een gratis receptie, een persmededeling naar de verschillende kranten, affiches en uitnodigingen. Bij verkoop van de werken moet er ook geen commissie betaald worden.