Dienstverlening De Schelpe

Dienstverlening De Schelpe

Hoofdthemas

Digidokter: hulp bij computer-, smartphone- of tabletproblemen

Vrij internet

Elke dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

Oostende@internet

Er zijn regelmatig computer- en internetlessen in OC De Schelpe via CVO Scala. Meer informatie op www.oostende-internet.be of 059 70 07 10.

LIGO

Het centrum basiseducatie regio Brugge-Oostende-Westhoek geeft computerlessen in OC De Schelpe voor volwassen. Inschrijvingen en informatie kan je vinden bij LIGO Oostende, Ooststraat 29. T 059 80 13 83

Onthaal

Onze medewerkers aan het loket zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Je kan er terecht voor informatie over de diensten van het Stadhuis en partners. Je krijgt meer uitleg of je wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Voor inschrijvingen, intake, reservatie activiteiten, vragen, wensen of suggesties komt u gerust bij ons langs.

Fietstaxi

Ontmoetingscentrum De Schelpe biedt een fietstaxi aan voor minder mobiele mensen. De fietstaxi neemt je mee van en naar het ontmoetingscentrum. Je kunt de fietstaxi reserveren aan het onthaal van het ontmoetingscentrum.

Er gelden drie prijscategorie├źn per rit:

  • Leefloon: 0,50 euro heen en terug
  • Sociaal Tarief: 1,00 euro heen en terug
  • Gewoon Tarief: 1,50 euro heen en terug

Heb jij zin om letterlijk en figuurlijk je beste beentje voor te zetten? Schrijf je dan in als chauffeur van de fietstaxi via oostende.be/vrijwilliger-fietstaxi!

Reisclub

De Schelpe organiseert twee daguitstappen per jaar en een meerdaagse reis. Vooraf inschrijven bij interesse.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.