Dienstverlening De Schelpe

Dienstverlening De Schelpe

Hoofdthemas

Digidokter: hulp bij computer-, smartphone- of tabletproblemen

Vrij internet

Elke dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur

Oostende@internet

Er zijn regelmatig computer- en internetlessen in OC De Schelpe via CVO Scala. Meer informatie op www.oostende-internet.be of 059 70 07 10.

LIGO

Het centrum basiseducatie regio Brugge-Oostende-Westhoek geeft computerlessen in OC De Schelpe voor volwassen. Inschrijvingen en informatie kan je vinden bij LIGO Oostende, Ooststraat 29. T 059 80 13 83

Onthaal

Onze medewerkers aan het loket zijn van maandag tot en met vrijdag aanwezig van 10.00 uur tot 12.00 uur en van 14.00 uur tot 16.00 uur. Je kan er terecht voor informatie over de diensten van het Stadhuis en partners. Je krijgt meer uitleg of je wordt doorverwezen naar de juiste persoon. Voor inschrijvingen, intake, reservatie activiteiten, vragen, wensen of suggesties komt u gerust bij ons langs.

Fietstaxi

De fietstaxi brengt (tijdelijk) minder mobiele wijkbewoners van en naar OC De Schelpe. De fiets heeft een elektrische trapondersteuning en een gemonteerde koets om vlot mensen te vervoeren. De fietstaxi biedt plaats aan twee personen en een medewerker staat in voor het vervoer. Deze dienstverlening moet je op voorhand reserveren. Voor meer info contacteer OC De Schelpe. 

Reisclub

De Schelpe organiseert twee daguitstappen per jaar en een meerdaagse reis. Vooraf inschrijven bij interesse.

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.