Dienstverlening Oud Hospitaal

Dienstverlening Oud Hospitaal

Hoofdthemas

Telefonisch oplaadpunt

Bijna een lege batterij, heeft u er ook soms last van? Bereikbaar zijn is essentieel voor mensen die onderweg zijn. Een lege batterij behoort inmiddels tot een van de grootste frustraties in het moderne leven. In ontmoetingscentrum Oud Hospitaal kan u voortaan op een makkelijke en veilige manier uw mobiele telefoon opladen. Het ontmoetingscentrum beschikt over een oplaadstation die u bewegingsruimte geeft. U kan onbezorgd eten, drinken, winkelen, wandelen, etc. in de wetenschap dat het toestel veilig opgeborgen ligt. Zelfs zonder een eigen laadsnoer te voorzien, deze zitten tenslotte in het laadstation. Bovendien zijn de vier afzonderlijke kastjes voorzien van een sleutel. Op die manier zit uw telefoon ook veilig opgeborgen tijdens het laden.

Groen Gelukje

In ontmoetingscentra Oud Hospitaal kan je in de lente en zomer kamerplanten adopteren. Want van ‘groen’ in je interieur word je gelukkig. Neem een kijkje in de patiokas en vind de plant die jouw kamer kan opfleuren. Wie graag stekjes of plantjes wil doneren, kan ook bij ons terecht.

Boekenruilhuisjes

In de meeste Oostendse ontmoetingscentra vind je de ondertussen de befaamde boekenruilhuisjes. Heb jij nog een boek dat stof zit te vangen in je kast? Breng het dan mee naar een boekenruilhuisje en wissel het in voor een ander. Je doet er iemand anders – jong of oud – een plezier mee en misschien ontdek je er wel je nieuwe lievelingsroman!

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.