Dienstverlening Schaperye

Dienstverlening Schaperye

Hoofdthemas

Vrij internet

Vrij internet op woensdag en vrijdag telkens van 10.00 tot 12.00 uur. 

CVO Scala

Op verschillende tijdstippen kan je computerlessen volgen in De Schaperye. Voor meer informatie, neem contact op met het ontmoetingscentrum of CVO Scala. 

Wilsverklaring

LEIF, wat staat voor LevensEindeInformatieForum, is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat.
Geen evident thema waar mensen vaak toch heel wat vragen bij hebben. In De Schaperye en ‘t Kasteeltje komt er een vrijwilliger (op afspraak) langs om je te helpen.

Health Worker

De community health worker kan je helpen om je weg te vinden naar de eerstelijnszorg, zoals huisarts, de tandarts, het ziekenfonds… Hij of zij kan je helpen met je vragen rond gezondheid of samen formulieren invullen, afspraken maken zodat je de juiste zorgen krijgt… Hoeveel zal een doktersbezoek kosten? Wat moet ik doen me de 
brief van het ziekenfonds? Hoe kan ik een afspraak maken bij de tandarts?
Een afspraak maken kan telefonisch op 0471 94 32 42 of je bent ook welkom op dinsdag van 14.00 tot 16.00 uur. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.