Dienstverlening 'T Kasteeltje

Dienstverlening 'T Kasteeltje

Hoofdthemas

Wilsverklaring

LEIF, wat staat voor LevensEindeInformatieForum, is een open initiatief van mensen en verenigingen die streven naar een waardig levenseinde voor iedereen, waarbij respect voor de wil van de patiënt voorop staat.
Geen evident thema waar mensen vaak toch heel wat vragen bij hebben. In De Schaperye en ‘t Kasteeltje komt er een vrijwilliger (op afspraak) langs om je te helpen.

Boekenruilhuisjes

In de meeste Oostendse ontmoetingscentra vind je de ondertussen de befaamde boekenruilhuisjes. 
Heb jij nog een boek dat stof zit te vangen in je kast? Breng het dan mee naar een boekenruilhuisje en wissel het in voor een ander.  Je doet er iemand anders – jong of oud – een plezier mee en misschien ontdek je er wel je nieuwe lievelingsroman!

Groen Gelukje

In ontmoetingscentra ‘t Kasteeltje kan je vanaf april kamerplanten adopteren. Want van ‘groen’ in je interieur word je gelukkig. Neem een kijkje in de patiokas en vind de plant die jouw kamer kan opfleuren. 
Wie graag stekjes of plantjes wil doneren, kan ook in de desbetreffende ontmoetingscentra terecht. 

Vervoersdienst OC 'T Kasteeltje

De vervoersdienst brengt elke werkdag minder mobiele wijkbewoners van en naar het maaltijdgebeuren in OC ‘t Kasteeltje. Vrijwilligers staan in voor het vervoer. Deze dienstverlening is gratis, maar om gebruik te kunnen maken van deze dienst dien je wel op voorhand te reserveren. Voor meer info contacteer OC ‘t Kasteeltje. 

Taallessen

In 't Kasteeltje kan je Engels en/of Spaanse taallessen volgen. Elke dinsdag en/of donderdagvoormiddag. Meer info via www.svoscala.be of 059 70 07 10. 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.