Dromen van Oostende

Hoofdthemas

  Wat zien onze jongste inwoners als ze rond zich kijken in Oostende? En wat zouden ze eens wíllen zien, proeven, veranderen of beleven in hun wildste dromen? Een nacht doorbrengen op zeilschip Mercator? Verstoppertje spelen in de cinema? Of een DJ-set draaien op Ostend Beach? Kinderen hebben eindeloze fantasie en zien vaak wat volwassenen niet zien. 

  Stadsfiguurtje James roept alle dromers uit het eerste tot en met zesde leerjaar op om hun grootste droom in te zenden. Dat kan van 11 tot 31 december. De Kindergemeenteraad kiest de mooiste droom die de Stad in vervulling zal laten gaan.

  Hou deze pagina in de gaten. Vanaf 11 december zal je hier je briefpapier kunnen downloaden of je droom digitaal of zelfs met een filmpje kunnen inzenden.

  Begin alvast maar te dromen! Hoe zotter, hoe beter. Er zijn wel 3 gouden regels:

  • We moeten de droom kunnen waarmaken in Oostende. De Eiffeltoren beklimmen zit er dus niet in.
  • De droom moet goed leesbaar of verstaanbaar zijn. Haal dus je mooiste handschrift boven.
  • De contactgegevens van je ouders of voogd moeten erbij staan. Want stel je eens voor dat je wint en we je niet kunnen bereiken.
  JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
  Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.