Dromen van Oostende - Destiny beleeft haar prinsessendroom

In de wedstrijd 'Dromen van Oostende' konden kinderen uit de lagere school hun droom insturen. Destiny droomde ervan om samen met haar nichtjes als echte prinsessen met een koets door Oostende te rijden. Op 22 mei kwam haar droom uit.

Stad Oostende lanceerde in het najaar van 2023 de wedstrijd ‘Dromen van Oostende’ waarbij alle kinderen uit de lagere school hun droom konden insturen. Enkele dromen deden het hart van de jury sneller slaan en Stad Oostende zet alles op alles om die te realiseren. Op woensdag 22 mei vervulde Stad Oostende een tweede droom en was het de beurt aan Destiny. Haar droom luidde:

Ik droom ervan om samen met mijn nichtjes in een prinsessenkleed in een koets door Oostende te rijden.Destiny

Destiny droomde ervan zich eens een echte prinses te voelen. Samen met haar twee nichtjes beleefden ze een koninklijke dag in Oostende. Ze werden omgetoverd tot volwaardige prinsessen, met een op maat gemaakt prinsessenkleed, een bijpassende tiara en feeërieke make-up. De trouwzaal van het Stadhuis werd even omgebouwd tot een schminkstudio en de make-up artieste haalde haar beste technieken en kleuren boven om ze te laten schitteren. Met een grote glimlach en blinkende schoentjes waren de prinsessen klaar om te vertrekken en kindvriendelijk stadsfiguurtje James kwam hen uitzwaaien.

Gepubliceerd op donderdag 23 mei 2024 14.05 u.
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.