Dyade vzw

Hoofdthemas

Dyade is een vrijetijdsorganisatie voor kinderen, jongeren en jongvolwassenen met een (vermoeden van) beperking. Met een leuk aanbod aan activiteiten willen wij  hen een zinvolle vrije tijd aan bieden.

Autisme of ADHD? Verstandelijke of fysieke beperking? Aangeboren of niet? Dat maakt voor ons helemaal niet uit, iedereen is welkom!

-16 werking 

Vanaf de leeftijd van 5 jaar kunnen kinderen terecht bij de Bengels. In een veilige omgeving genieten ze van een gevarieerd aanbod op maat. Dit kan gaan van spel- en crea activiteiten tot uitstappen zoals gaan zwemmen, de cinema of een bezoekje aan een pretpark.

Vanaf 9 jaar kunnen de kinderen doorstromen naar de Tienerwerking. Hier zorgen we voor uitdagende activiteiten waarbij teamwerk en groepsgevoel centraal staan! Ook trekken we er met de tieners geregeld op uit.

+16 werking

Ben je tussen 16 en 30 jaar en op zoek naar een leuk vrijetijdsaanbod? Dan vind je zeker je plekje bij de jongvolwassenen!

Op uitstap, koken, creatief bezig zijn, ontspannen of genieten van cultuur…het komt allemaal aan bod.

Vakantieaanbod

Onze jaarwerking is al goed gevuld, maar wat met de vakanties? Wij bieden heel wat mogelijkheden aan voordelige tarieven. Je kan deelnemen aan kampen en reizen met overnachtingen of een vakantiewerking met enkel een dagbesteding. Er is voor ieder wat wils!

Wist je dat...

... bij Dyade kan je een fiscaal attest krijgen voor de opvang van je kind tijdens kampen, meerdaagse uitstappen of vakantieopvang? Dit is mogelijk voor kinderen van 12 jaar of jonger.

Voor alle correcte data en uitgebreide informatie over de activiteiten kan je steeds een kijkje nemen op onze website en facebookpagina.

Brugfiguur

Niet elke persoon met een beperking en/of ADHD/ASS heeft behoefte of nood aan een werking zoals die van Dyade. Sommigen zijn nog volop op zoek, maar weten niet goed waar beginnen. Anderen willen graag naar een gewone club of vereniging maar durven de eerste stap misschien niet alleen zetten.

In al deze situaties kan je beroep doen op de brugfiguur van Dyade!

Openingsuren

De beroepskrachten zijn telefonisch en per mail bereikbaar op werkdagen tussen 8u30 en 16u30.
Activiteiten voor Bengels en Tieners vinden plaats op woensdag- en zaterdagnamiddag.
Activiteiten voor jongvolwassenen vinden plaats ’s avonds of tijdens het weekend.

Contactgegevens

-16 werking

Fortstraat 128 (Duin en Zee)
8400 Oostende
Tiffany D’hoore - 0486/24 69 30

+16werking

Vaartblekersstraat 12a (Domein de Oesterbank)
8400 Oostende
Quincy Aerts - 0474/09 35 75

Brugfiguur

Sara Zajc - 0495/50 77 38

www.dyadevzw.be - info@dyadevzw.be

Volg ons op Facebook en Instagram 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.