Tips voor TAZ#19

De ticketverkoop van TAZ#19 is afgelopen maandag gestart, ontdek het volledige programma op theateraanzee.be en bestel online je tickets. Hier vind je een aantal tips van TA#19. Zeker de moeite om verder te lezen.

Je kan ook steeds langsgaan voor tickets en een brochure bij het UiTloket in De Grote Post of Toerisme Oostende. Telefonisch reserveren kan via 059 33 90 00.


TIP 1

Forever, Happily … van het jonge circuscollectief Les Malunés. Ze brengen circus op het scherp van de snee, een betoverende mix van circus, theater, cabaret én dans.
En dit in het mooie ‘Bosje’, het Maria Hendrikapark, in een echte old school circustent.

'Collectif Malunés heeft – net als een goed sprookjesboek – nog duizenden verhalen te vertellen, zo kondigden ze na afloop aan. Als die verhalen zo inventief zijn als Forever, Happily…, kunnen we een lange en gelukkige toekomst verwachten.' (De Theaterkrant)
https://theateraanzee.be/programma/forever-happily

TIP 2

Vuil! Vuil! Vuil! van Radio Oorwoud opent Het Familiepark op za 3 augustus. Deze knotsgekke bende muzikanten en zangers brengt liedjes over de natuur, over modderotters en huilende wolven. De band werd opgericht door het Wereld Natuur Fonds (WWF) en zangeres Hannelore Bedert, op TAZ zingt o.a. Joris Hessels (bekend van o.a. Radio Gaga en De Weekenden) mee. Na het concert is iedereen welkom in het Leopoldpark voor een feestelijke wafelenbak.

https://theateraanzee.be/programma/vuil-vuil-vuil

TIP 3

Bekend en te ontdekken talent! De familie Decleir tekent voor een double bill, Reinhilde (zus van) Decleir maakte met haar gezelschap Tutti Fratelli de ontroerende tragikomedie Bloemen van een autist, Jan (broer van) Decleir speelt de pannen van het dak in Mars om de macht (te verspelen). Stijn Meuris en het 20-koppige Room 13 Orchestra werpen in de muzikale theatervoorstelling Stijn in het hoofd van Hawking een blik op zwarte gaten, andere universums en ‘de tijd’. In het literaire programma duiken namen op als auteurs Tom Lanoye en Geert Mak, advocaat Walter Van Steenbrugge en acteur Warre Borgmans.

Ontdek jong talent binnen het Jong Theater en Jong Muziek parcours, acht bands/muzikanten en elf theater/dans/performance voorstellingen. Gaande van hiphop, pop, electro tot muziektheater, dans (minitip de tweeling Les Mybalés met A travers l’autre) en circus.

Tip 4

Hier zijn een aantal linken naar voorstelling die ook meer dan de moeite waard zijn. Aarzel niet om te surfen op de site van www.theateraanzee.be 

https://theateraanzee.be/programma/bloemen-van-een-autist

https://theateraanzee.be/programma/mars-om-de-macht-te-verspelen

https://theateraanzee.be/programma/stijn-in-het-hoofd-van-hawking

https://theateraanzee.be/programma/flessenpost-brieven-uit-het-oude-europa  (voor Lanoye)

https://theateraanzee.be/programma/in-de-klas-geert-mak 

https://theateraanzee.be/programma/fictie-ontevredenheid-en-onbehagen   (voor W. Van steenbrugge)

https://theateraanzee.be/programma/apéro-poëzie-warre-borgmans-lies-van-gasse

https://theateraanzee.be/programma/a-travers-lautre 

 

 Gepubliceerd op donderdag 20 juni 2019 18.48 u.