Energieadvies voor je kmo

Minder energie verbruiken zonder comfortverlies?

Een lagere energiefactuur, dat begint bij een gratis energiescan!

Wil je als Oostendse KMO minder energie verbruiken zonder in te boeten aan comfort? Energiehuis Oostende helpt je verder!
De eerste stap is een gratis bezoek van onze ingenieur aan jouw onderneming (maximaal één werkdag). Hij gaat hierbij na welke besparingen in jouw geval mogelijk zijn. Onze ingenieur werkt zelfstandig en hoeft niet begeleid te worden, hierdoor hoef je je er zelf niet te veel van aan te trekken.
Na deze energiescan volgt een korte rapportering én je eerste gouden tip op maat om je op weg te zetten naar een lagere energiefactuur.
Wil je na de energiescan actie ondernemen? Bijkomend advies of begeleiding bij een optimalisatie van de instellingen van de aanwezige toestellen (stookinstallaties, …) en kleine energiebesparende ingrepen kun je ook aanvragen (tegen betaling).

Bekijk hier onze online folder

Waarom een gratis energiescan?

  • Wanneer je weet waar de problemen zitten, los je ze makkelijker op. Het resultaat? Een lagere energiefactuur.
  • Betere werkomstandigheden.
  • Een aangenamere omgeving voor je klanten. 
  • Het verplichte energielabel komt eraan
  • Ook de renovatieverplichting is een goede reden om alles van dicht te bekijken
  • Je krijgt een lagere CO2-uitstoot en werkt dus mee aan de klimaatdoelstellingen voor 2050

Contacteer onze ingenieur om je in te schrijven of vraag meer info!

Wat zeggen andere organisaties over de gratis energiescan?

We interviewden Pierre, de voorzitter van vzw Lichtbaken. Hij vertelt je meer over waarom hij ons inschakelde, de voordelen en waarom hij de energiescan aanraadt!

Lichtbaken is een ontmoetingscentrum voor mensen die het wat moeilijk hebben in het leven. Hun belangrijkste dienst is een luisterend oor, een gezellige babbel en een volwaardige maaltijd aanbieden. Ze proberen ook zoveel mogelijk materiële middelen ter beschikking van de hulpbehoevenden te stellen.