Energieadvies

Energieadvies

Laat je adviseren door onze energiedeskundige en bespaar zo makkelijk op je energiekost.

Eerste hulp bij energie besparen

Wil je graag energie besparen en je energiefactuur verlagen? Plan je renovaties of ben je er mee bezig en heb je vragen? Wij helpen je deze plannen uit te voeren en beantwoorden al je vragen. Je kan zelfs bij ons terecht om je van A tot Z te laten begeleiden bij je energetische renovaties. Zo helpen we je met het vergelijken van offertes tot en met de oplevering van de werken.

Leen even een CO2-meter

Moe, hoofdpijn of concentratieproblemen op het werk of in de klas? Leen even een CO2-meter en test zelf of de luchtkwaliteit wel goed zit!
Zit je met veel mensen samen in een ruimte op het werk of met veel leerlingen samen in klas? Dan kan het wel eens zijn dat er te veel CO2 in die ruimte(s) hangt. Dat komt onder andere door de lucht die we uitademen. Gelukkig kun je er makkelijk iets aan doen.

Energiescan van je woning

De energiedeskundigen van het Energiehuis kunnen je een zicht geven op mogelijk energieverlies in je woning en mogelijke oplossingen. 

Waterscan van je woning

Wil je graag water besparen? Vermoed je een lek?

Advies voor kmo's

Besparen op je energiekost als kmo? Dat kan!
We bieden ook voor kmo's energieadvies aan. 

Overige vraag 

Heb je een andere vraag of probleem in verband met energie of energiebesparing?
Het hoeft niet altijd moeilijk en duur te zijn of over grote investeringen te gaan. Contacteer ons en we helpen je graag. 
 

Abonneer je hier op onze nieuwsbrief