Energiescan van je woning

Energie besparen en een lagere energiefactuur is mogelijk als je weet waar je op moet letten. De energiedeskundigen van Energiehuis Oostende maken met jou een afspraak. Een energiescanner zal je woning en verbruik bekijken. Samen met jou bekijken ze waar de grootste energieverbruikers zitten.
  • De scan richt zich vooral op het gedrag van de bewoner, maar bekijkt ook de verwarming, verlichting, elektrische apparaten …
  • Bovendien installeert de energiescanner gratis een pakket energiebesparende maatregelen op maat zoals onder andere ledlampen, een spaardouchekop, buisisolatie, timer… (waarde €25)
 
 

Hoeveel kost een energiescan?

We bieden deze scan tijdelijk GRATIS aan voor alle Oostendse huurders. Ook Oostendse eigenaars met een beperkt inkomen krijgen de kans om gratis een energiedeskundige in huis te halen. 
De overige Oostendenaars of tweedeverblijvers kunnen een energiescan laten uitvoeren voor €115 exclusief btw (inclusief een spaarpakket twv €25).
Neem contact op om te vernemen of je in aanmerking komt voor de gratis scan.
 

Wat als je je woning wil renoveren?

Plan je om je woning in Oostende te renoveren of aan te passen om energie-efficiënter te worden? Of ben je al bezig met een renovatie en heb je vragen? Vraag dan gratis renovatieadvies en renovatiebegeleiding aan.
 
JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.