Energiescan van je woning

De energiedeskundigen van het Energiehuis kunnen je een zicht geven op mogelijk energieverlies in je woning en mogelijke oplossingen.
Energie besparen en een lagere energiefactuur is mogelijk als je maar weet waar je op moet letten. De energiedeskundigen van Energiehuis Oostende maken met jou een afspraak. Samen met jou bekijken ze waar de grootste energieverbruikers zitten. De scan richt zich vooral op het gedrag van de bewoner, maar bekijkt ook de isolatie, verwarming, verlichting, elektrische apparaten … Bovendien installeert de energiescanner een pakket energiebesparende maatregelen op maat zoals onder andere ledlampen, een spaardouchekop, buisisolatie, timer…
 

Hoeveel kost een energiescan?

We bieden deze scan tijdelijk GRATIS aan voor alle Oostendse huurders. Ook Oostendse eigenaars met een beperkt inkomen krijgen de kans om gratis een energiedeskundige in huis te halen. 
 
De overige Oostendenaars of tweedeverblijvers kunnen een energiescan laten uitvoeren voor €115 exclusief btw (inclusief een spaarpakket twv €25).

Neem contact op om te vernemen of je in aanmerking komt voor de gratis scan.

Bekijk hier onze online folder