Groepsaankoop groene stroom en gas

Samen energie aankopen is veel goedkoper. Jaarlijks organiseert het Energiehuis daarom een groepsaankoop voor groene stroom en gas.

Met de groepsaankoop brengen we zoveel mogelijk mensen samen om samen elektriciteit en/of gas aan te kopen tegen een voordeliger tarief.

Iedere energieleverancier die in Vlaanderen groene stroom en aardgas levert, kan deelnemen en krijgt de kans om tijdens de veiling zijn beste bod uit te brengen.
De leveranciers moeten wel voldoen aan een aantal vooraf bepaalde kwaliteitseisen, om een vlotte overstap voor de deelnemers mogelijk te maken.
Een groepsaankoop heeft ook andere voordelen: door de keuze voor groene stroom draag je jouw steentje bij voor een duurzamer energieverbruik!

Ook als je vorig jaar deelnam moet je opnieuw inschrijven om gebruik te kunnen maken van het aanbod.

Schrijf je hier online in voor de groepsaankoop groene stroom en gas 2024

Of bel naar 0800 21 134 (van ma t/m vr: 8u30 - 18u00) of stuur een bericht naar oostende@ichoosr.com (Houd je laatste eindafrekening elektriciteit en gas bij de hand.)
 

JOUW STAD. JOUW VRAGEN. JOUW BEZORGDHEDEN. JOUW REACTIES.
Kom hier met al je vragen, en zelfs om eens te klagen. Maar ben je echt content, geef dan een compliment bereikbaar van maandag tot en met zaterdag van 8 tot 19 uur.